måndag 1 februari 2010

Fina flyttade grejor!

Idag ska Abyssen flytta in i nya lokaler. Eller i alla fall ena halvan. Äntligen slipper man det här jävla Ribersborg.
På Ribersborg finns bara hela utemöbler och busskurer. Finna inga alkisar och knarkare. Man behöver inte vara nervig när man ska ta ut pengar. Kort sagt, man blir ju förbannad. Vad är det för jävla borgerligt trams?
Finns dock några bra sidor, det är nära till havet och ja... nära till havet. Flytta aldrig hit. Om inte pensionärer, barn och Sverigedemokraterna är din grej förstås. Fast är det det så läser du nog inte Abyssen och lika bra är väl det.
Kul, för övrigt, att flytta i snö (inget SARCMARK). Precis som de gjorde på vikingatiden. Var är förresten Marcus Birro? Hade kunnat behöva hans hjälp idag då vi själva inte har tid att sitta i ett hörn och vara existentiell ångest personifierad. Vi älskar dig, Marcus Birro!

3 kommentarer:

  1. men what?! Sluta klaga, du har ju iaf någonstan att bo. säker i nån svettig 1a. Och va fan har barn med skaen att göra?

    SvaraRadera
  2. För det första klagar vi hur mycket vi vill. Det är det som är poängen med en blogg. Varför tror du att vi startade en? För att det är kul?
    För det andra bor det en massa barn på Ribersborg, så har de med saken att göra. För det tredje så bor vi i intighetens högborg. Var det något mer du hade på lilla hjärtat?

    Puss

    SvaraRadera