lördag 23 januari 2010

Scooby-doo möter Batman

Var nyss inne på Hemmakvälls synnerligen dryga hemsida för att kanske hitta en film att kika på. Vad hittade vi där? Jo, Scooby-doo möter Batman. Det kan vara det roligaste och dummaste någonsin.
"Vilka är historiens bästa brottsbekämpare, Scooby-Doo och hans gäng eller Batman och Robin? Bestäm själv - nu får du nämligen se dem tillsammans när de ger sig ut för att försvara de oskyldiga, bekämpa orättvisorna i samhället - och glufsa i sig Scooby-snacks. Jokern och Pingvinen har en ny ondskefull plan i kikarn, som går ut på att göra storkovan på förfalskningar. Som tur är möter de tredubbelt motstånd i form av Batman, Robin och Scooby-Doo! Men Jokern är inte den som ger upp i första taget, och så fort hjältetrion vänder ryggen till så har han gjort en ny kupp och stulit en flygande dräkt. Men med lite hjälp från sina lika flygande vänner ska nog Scooby-Doo och gänget lyckas håva in den onde mästerskurken".
Ja, det står så. Det här är på riktigt! Fattar ni det?
Michael Jordan och Snurre Sprätt kan slänga sig i väggen! Var är Snurre, förresten? Får man döpa sin unge till Snurre? Jag hoppas det... Varför i helvete skulle Batman äta hundgodis? Hur tänkte ni där, Warner DC?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar