lördag 6 mars 2010

Hepp!

Funderar på konsthallen. Undrar om de har hört talas om Bosses golvslipning i Tomelilla AB. Hyresgästföreningen har nog inte inspekterat lokalen sedan 1800 kallt.
Abyssen var på vårpicknick i Malmös fantastiska parkliv häromdagen. Varpå vi drog till konsthallen för att insupa lite kultur. Naturligtvis var det en fotoutställning, med bilder på bröd samt porträtt på hundra (100!) äckliga tyskar. De hade även lite annat, ett skoställ till exempel. Och lite andra såhär du vet vanliga prylar som får epitetet "konst" genom lokalen i sig. Fan, min lägenhet är ett konstverk.
I ett rum hade de någon form av skuggspel. Det var spexigt. Fick mig att tänka på Platon. Konstverket var Platons verklighetsteori med en twist. Ni vet, det har med skuggspel på grottväggar och sånt trams att göra. Eftersom verkligheten är för dryg att se på riktigt. Skuggorna är fanimej nog.

Anyways. Lördag den 13 Mars smäller det till i grottväggarna. Vi firar Abyssens genombrott i bloggosfären med dans, glada typer, arga typer och massor av öl. Vi börjar i Abyssens hjärta varpå vi beger oss till eminenta Debban. Kvällen kommer att bjuda på happenings av olika slag och Marcus Birro kommer självfallet vara med oss hela kvällen via telefonlänk. Vi tar på oss de snabba skorna och dansar världen till sömns.

Liveuppträdanden av och med Abyssen!
Oscar L. Carlsson bjuder på sin tolkning av Allan Ginsbergs "Howl" live!

Puss

1 kommentar:

  1. Kräver att festen även även hålles digitalt. Genomslag på bloggsfären bör firas digitalt. Webbaserat.Tänk om alla era läsare bor i Haparanda? Det blir en tråkig fest. Jag kan vinka ju från grottans utsida till er, via webben, så kanske ni får lite kul alla fall.

    SvaraRadera