onsdag 22 september 2010

Örn i duvdräkt eller kort kurs i demokrati och politiska begrepp eller Fuck You, SD.

Yes. Valet gick ju åt helvete, det kunde nog fan inte blivit värre. Var tionde jävel man ser i Malmö är rasist, eller kanske hjärntvättad. Kan inte bestämma oss för vad som är mest obehagligt.
På senaste tiden har vi konfronterats med människor som uppenbarligen inte begriper vidden av vad som hänt i valet och inte heller att sverigedemokraterna faktiskt är sprungna ur BSS-rörelsen (http://sv.wikipedia.org/wiki/BSS) som var en nynazistisk rörelse, synnerligen odemokratisk och direkt livsfarlig.
Vi har stött på många som anser att det var högst demokratiskt att SD kom in i riksdagen och att vi som motståndare ska sluta gnälla, skaffa perspektiv, lära oss vad demokrati innebär och gilla läget. Dessa människor är uppenbarligen psykopater utan någon som helst insikt i andra människors lidande. Sverigedemokraterna förspråkar främlingsfientlighet, diktatur, våld, hat, intolerans, folkdans (med tillhörande dräkter).
Håller man inte med om detta bör man läsa på lite om ideologier och historia från objektiva källor.
När det gäller demokratin kan man först och främst diskutera huruvida det är demokratiskt överhuvudtaget att SD kan påverka styret av Sverige trots att över 90% faktiskt inte röstade på dem. Vidare är det viktigt att påpeka att när de ovan nämnda psykopaterna tar begreppet demokrati i käften menar de representativ sådan. Vi tänkte bara informera om att begreppet demokrati är mer mångfasetterat än så. Den representativa är bara en del, och dessutom utvecklad av b.l.a Maximilien de Robespierre, under Frankrikes skräckvälde på 1700-talet.
Den ursprungliga formen av demokrati var direkt. Under Antiken samlades man på torget och röstade genom handuppräckning. Detta blev naturligtvis asjobbigt allt eftersom befolkningen växte och fler fick rösträtt (kvinnor etc.) men likväl mer rättvist.

För övrigt är demonstationsrätt, åsiktsrätt, yttrandefrihet osv. fundamentala begrepp i både demokratin och lagstiftningen. Hets mot folkgrupp är däremot högst olagligt och odemokratiskt.



Jimmie Åkesson om Jazz på SD:s partikongress 2009-10-18: "Detta är en osvensk musiktradition som inte hör hemma i Sverige, jazzmusiken leder svenska ungdomar in i ett icke-svenskt leverne, Jazzen är dessutom en inkörsport till icke-skandinaviska relationer. Svenska ungdomar som lyssnar på den här musiken förleds lätt av det djuriskt rytmiskt erotiska i den. Över hela Sverige har jag hört om sammankomster där sån här "djungelmusik" spelats, efter ett par timmar är de unga männen aggressiva och kvinnorna överkåta, och det slutar nästan alltid i bråk.Svenska ungdomar som lyssnar på den här musiken förleds lätt av det djuriskt rytmiskt erotiska i den. Över hela Sverige har jag hört om sammankomster där sån här "djungelmusik" spelats, efter ett par timmar är de unga männen aggressiva och kvinnorna överkåta, och det slutar nästan alltid i bråk". http://www.svenskbladet.se/politik/index.php?alias=sd_vill_ha_forbud_mot_jazz.html


På grund av tidspress avslutar vi nu detta inlägg och hoppas att Sverige är lite bättre nu än innan vi skrev det.

Enjoy Jimmie Åkesson Sverige åt svenskarna. Samma jävla sång varenda gång: http://www.youtube.com/watch?v=ZW1MYpvRiYk&feature=player_embedded

5 kommentarer:

  1. svenskbladet är ju verkligen en pålitlig källa. HAHA, det är ju som att spela monopol och tro man köper gatorna på riktigt att referera till den sidan.

    SvaraRadera
  2. Jag antar att du är pålitlig källa? Poängen är att Åkesson är en idiot. En farlig sådan men likväl. Kram på dig, kamrat.

    SvaraRadera
  3. inget ont om folkdräkt

    SvaraRadera
  4. Kolla in det här:
    http://www.svenskbladet.se/politik/index.php?alias=nytt_lagforslag_kriminellt_att_vara_sjuk.html

    Kanske kan vara tid att kolla så att man inte hämtar sitt nyhetsstoff från satiriska skrifter.

    Bu!

    SvaraRadera
  5. Det kan vara dags att du läser på om saken på objektiva källor vilka vi också hämtat material ifrån.
    Det kan även vara dags att vakna upp och inse att vi har nynazister i riksdagen.
    Det kan även vara dags att begripa att nynazismen alltid måste bekämpas oavsett om den kommit till makten genom ett (representativt) val eller ej.
    Att vi länkat till en satirisk tidsskrift kan man tolka hur man vill. Till exempel som satir. Eller som en komisk twist på fakta. Hur som helst ganska irrelevant i sammanhanget.

    Puss på naivismen!

    SvaraRadera