fredag 11 juni 2010

Sommar

Ja, nu är det sommar och gött. Alla är glada. Fyfan. Alla jävla dokumentärfilmare från småland som förpestar det pittoreska möllevången med sina fjantiga hattar och glättiga leenden.
Man kan bada iallafall. Bara bögar badar på sommaren, riktiga män badar i isvak. Fråga finnarna. De är inte bra på mycket, fast nog fan är de manliga. De är bra på att bada i kallt vatten, käka kött och slåss med knivar. Like!
Massa folk är det överallt också. Ni vet, människor och sånt tjafs. Tacka fan för fotbolls-VM. Då stannar pöbeln hemma eller samlas i Gated Communitys, så kallat "pubar" för att ta del av denna slentrianaktivitet som kallas "sport". Egentligen är det ju mängden skador och tacklingar som gör att det överhuvudtaget är en sport. Curling=inga tacklingar=ingen sport. Jag tror att Christiano Ronaldo skulle bli extremt framgångsrik inom curling med tanke på att han varken gillar att bli smutsig eller slå sig. Han hade kunna dra in lite PR-miljoner också.

Grattis i efterskott på nationaldagen förresten. Hur firades den egentligen? Själv var jag på gustav och heilade. Käkade lite tårta med Ian Wachtmeister och slogs med kommunister. Tacka gud för den stolta nationalstaten Sverige!
Alltså, vafan har Sverige att vara stolt över? Frenologin? Eller kanske den fega neutralitet som de uppvisat ett flertal gånger genom historien? Gustav Vasa såklart

Snart är det jul, vänner! Och just det. Åt helvete med Sionismen och staten Israel och nationalstaten Sverige också för den delen!

3 kommentarer:

  1. *frustar* Helt oslagbart bäst! Ta er i kragen och bli krönikörer, författare, vad som helst: bara orden sprids.
    /Ancha

    SvaraRadera
  2. Lämna Schulman utanför det här. Nackskott säger jag!

    SvaraRadera